Basement renovation and Wine Cave

Clients asked us to remodel the existing basement to create a gaming area, wine bar with wine cave storage, and exercise space that covered the exposed ceiling and retained the brick wall finish.

The concrete floor was sealed and the counters constructed from on site reclaimed wood.  The wine storage units are from recycled terra cotta drain pipes found on site.

 

Gaming area and stair before

Gaming area and stair before

Exercise space before

Exercise room after

Exercise room after

New wine counter with reclaimed wood

New wine counter with reclaimed wood

Wine cave after w/ recycled terra cotta pipe

Wine cave after w/ recycled terra cotta pipe

Wine cave after

Wine cave after

New wine hall and storage cave

New wine hall and storage cave

New Stair and renovation

New Stair and renovation

New reclaimed wood gaming counter

New reclaimed wood gaming counter

New reclaimed wood gaming counter

New reclaimed wood gaming counter

Exercise space before

Project Categories

Featured · Historic Evaluation (Facades) · Hospitality · Multi Family · Porches · Religious · Residential (SFR) · Selected Projects · Small Commercial View All Projects