Adaptive Use Conversion

Turco McCarthy was approached by a design build company to provide the architecture drawings for a new brewery.  The location converted a previous book store tenant into the new food and beverage tenant.

Being a historic storefront along a main town square, the existing roof and masonry walls were to remain and be supported by a new super structure heavy timber system for support.

The rear of the tenant space overlooks a parking lot and has a shared balcony and egress stair with the other building tenants.  The new elevator and patio deck were designed an incorporated after the project’s main building phase by another consultant.

Project Categories

Commercial · Featured · Historic Districts and Protected Properties · Residential (SFR) · Selected Projects View All Projects