Multi family Pool Clubhouse Remodel

The Client hired Turco McCarthy to re-evaluate the existing pool clubhouse to increase the fitness room and eliminate unused exterior patio.

An exterior, but covered, seating area that was not used and a portion of the open air corridor were captured into a new fitness center.  The existing restrooms, machine room and laundry were retained but refurnished.

Pool users were diverted around the building rather than through it.  Pool users and fitness room users can look through new larger windows to watch each other or the scenery.  A grill feature was added for a sense of community in the evenings.

Turco McCarthy also laid out as built drawings for the business center and main lobby (clubhouse) refinishing.  Interior Decorator hired by the Client.

Project Categories

Featured · Historic Evaluation (Facades) · Hospitality · Multi Family · Porches · Religious · Residential (SFR) · Selected Projects · Small Commercial View All Projects